Si-a gasit cauciucurile furate dupa ce chiar hotul vroia sa i le vanda


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a devenit modelul „aşa nu se face” pentru toţi hoţii, după ce a încercat să vândă produsele furate chiar unui angajat al firmei unde a dat spargerea.

Totul a început pe parcursul weekend-ului când poliţiştii suceveni au fost sesizaţi de o altă persoană de sex masculin, de 29 de ani, că a reţinut o persoană care a sustras mai multe cauciucuri din incinta unei societăți comerciale din localitate.

Deplasaţi s-a faţa locului, în incinta societăţii cu profil de vulcanizare și vânzare cauciucuri auto au fost găsiţi tânărul reclamant, în calitate de reprezentant al firmei și hoţul ghinionist. Cercetările au stabilit că înainte cu câteva ore, hoţul i-a oferit celelaltei persoane spre vânzare 10 cauciucuri, despre care a declarat că le are depozitate în locuința unui cetățean.

În momentul în care au mers împreună la locuința acestuia reprezentantul societăţii a recunoscut, după mai multe elemente de identificare, cauciucurile în cauză ca fiind sustrase din incinta firmei unde lucrează, drept pentru care a anunțat poliția.

Bunurile au fost ridicate pe baza de dovadă și predate societăţii, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de