Flutur ii multumeste premierului demisionar pentru sprijinul acordat judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, care este şi liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a partidului, a apreciat luni că demisia Cabinetului Boc şi a premierului României reprezintă un act de responsabilitate, în condiţiile în care Emil Boc a guvernat în cea mai grea perioadă prin care a trecut România în ultimii 20 de ani.

„Guvernul şi-a asumat măsuri necesare şi nepopulare. A încheiat o etapă în care România a reuşit o stabilizare economică în momente de criză economică mondială. Intrăm într-o nouă etapă, când trebuie găsit un suflu nou şi trebuie ca politica aplicată să fie pentru creşterea nivelului de trai”, a declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a ţinut să-i mulţumească lui Emil Boc în numele judeţului pentru sprijinul pe care Guvernul Boc şi premierul l-au acordat din momentul investirii sale şi până acum. Flutur consideră că sprijinul acesta se regăseşte în foarte multe proiecte, dar şi în fondurile pe care Guvernul Boc le-a alocat mai multor localităţi din judeţul Suceava.


Intră acum și în grupul de