Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu despre demisia Cabinetului Boc: „O demisie asteptata, dar, cu siguranta, regretata!”


Intră acum și în grupul de

“Premierul s-a retras în aplauzele sincere ale celor care l-au cunoscut cel mai bine”, a scris deputatul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, pe blogul său personal, după demisia lui Emil Boc.

Parlamentarul sucevean a apreciat că “Guvernul Emil Boc rămâne o filă de istorie şi, cu siguranţă, un punct de referinţă în istoria modernă a României pentru cele mai curajoase reforme ale statului”, subliniind că aceste reforme “au trebuit salvate şi, cu un minim de onestitate şi responsabilitate din partea clasei politice, ele vor trebui continuate”.

“Am fost alături de un guvern harnic şi eficient şi de un prim-ministru pe care îl respect în primul rând pentru puterea sa de sacrificiu. Fiecare izbândă în folosul ţării a măcinat, paradoxal, temelia unui guvern legitim şi ambiţios, până când construcţia însăşi era în pericol să se năruie. Poate că nu trebuia să se ajungă chiar la reţeaua metalică a fundaţiei, poate că am fi putut salva ceva şi din cimentul temeliei.

Pentru salvarea construcţiei a fost nevoie, acum, în acest al doisprezecelea ceas, ca guvernul să plece. Şi a plecat, cu demnitate! Iar premierul s-a retras în aplauzele sincere ale celor care l-au cunoscut cel mai bine”, a scris Sanda-Maria Ardeleanu pe blogul său.

Ea şi-a încheiat postarea afirmând: “O demisie aşteptată, dar, cu siguranţă, regretată! Iată încă un paradox românesc”.


Intră acum și în grupul de