Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a fost numit secretar executiv al PSD Bucureşti. Afla aici cine se pregateste sa candideze pe colegiul sau


Intră acum și în grupul de

Conducerea PSD a decis, miercuri, schimbarea conducerii PSD Bucureşti, fiind numită o conducere interimară din care fac parte lideri ai conducerii centrale a partidului.

Astfel, funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti este vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, preşedinte executiv este Marian Vanghelie, vicepreşedinte PSD, iar secretar executiv al PSD Bucureşti a fost numit deputatul de Suceava, Eugen Bejinariu, care este secretar executiv al PSD.

Fost secretar general al Guvernului până în 2004, Eugen Bejinariu este deputat de Suceava din 2004.

După această mişcare este foarte probabil ca Eugen Bejinariu să candideze pe un colegiu din Bucureşti, însă colegiul Siret pe care el a fost ales deputat a fost, susţin surse din PSD, deja revendicat de preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene a social-democraţilor, Ovidiu Donţu.

UPDATE> Deputatul Eugen Bejenariu a declarat presei ca la Organizatia PSD din Bucuresti nu are decat calitatea de secretar executiv interimar si ca va candida la viitoarele alegeri parlamentare tot pe Colegiul 8 Suceava.


Intră acum și în grupul de