Alege sa celebrezi iubirea intr-unul din localurile sucevene. Consulta aici ofertele pentru Valentine’s Day


Intră acum și în grupul de

Luna iubirii nu poate trece nemarcată în rândul îndrăgostiţilor suceveni. Pentru că se apropie “Valentine’s Day”, localurile din municipiu şi nu numai se întrec în cele mai variate oferte de servicii şi preţ, puse la dispoziţia celor care doresc să celebreze într-o manieră deosebită sărbătoarea iubirii.

Astfel, cuplurile care în această zi specială vor alege ia masa la un restaurant cu tradiţie la Suceava, Hotel Continental vine cu o ofertă tentantă de preţ, oferind de Valentine’s Day o cină romantică la preţul de 110 lei/cuplu. În cazul în care îndrăgostiţii vor opta să îşi petreacă şi noaptea la hotel, atunci vor beneficia de Pachetul Valentine’s care valorează 240 lei de cuplu. În acest preţ intră: cina romantică, cazarea în cameră dublă, mic dejun romantic în cameră, alături de un răsfăţ pe cinste cu şampanie şi ciocolată fină.

Cu acelaşi prilej, Ristorante Da Vinci îi invită pe toţi îndrăgostiţii, dar şi pe cei care sunt pe cale să se îndrăgostească, să marcheze această clipă specială în fosta Casă a Căsătoriilor. Organizatorii asigură că pe lângă atmosfera intimă şi romantică bucătarul restaurantului le va pregăti îndrăgostiţilor un meniu special pe care aceştia îl vor descoperi la faţa locului.

Într-o atmosferă relaxată şi antrenantă, Restaurantul Padrino pregăteşte îndrăgostiţilor o reducere de 50% la pizza, răcoritoare, alcool şi cafea, alături de muzică de cea mai bună calitate.

Îndrăgostiţii boemi care doresc să îşi sărbătorească iubirea într-un restaurant pe măsură, pot alege Restaurantul Latino, acolo unde “Valentine’s Day” vine cu următorul meniu: Aperitiv – Rulou din filet de lup de mare, umplut cu legume şi sos lejer de şofran (150 g – 28 lei), Aspic de foie gras de raţă şi piept de raţă afumat, pâine prăjită (150 g – 32 lei). Fel principal – Filet de somon învelit în crustă de parmezan şi rodii servit cu brânză de capră şi sos Robert (300 g – 42 lei), Muşchi de vită servit pe un pat de spanac, însoţit de mere Anna şi sos vin Porto (350 g – 44 lei). În aceeaşi notă sofisticată, de Ziua Îndrăgostiţilor, Restaurant “Latino” propune: inimioara şablată cu o cremă lejeră de vanilie (150 g – 15 lei) şi Duetul de ciocolată albă şi neagră, glasat cu cacao (150 g – 15 lei).

O ofertă tentantă vine şi din partea Complexului Conacul Domnesc din Şcheia, acolo unde pentru doar 67 lei/persoană, îndrăgostiţii se vor putea bucura de spectacolul oferit de Dj Zamfirache, dar şi de un meniu special creat pentru celebrarea iubirii. Meniul va conţine: Antreu – Salată „Love”, Fel principal – Piept de pui cu sos Supreme, Ciuperci Pleurotus gratinate cu parmezan şi nuci, servite cu rucola, iar la Desert – Cremă de caramel cu şampanie şi fructe sote (struguri roşii, kiwi şi banane). În ceea ce priveşte băuturile, clienţii se vor putea delecta cu – apă minerală/plată, Cocktail Midnight Kiss, Specialitate de Cafea, Vin alb Demisec, alături de premii surpriză, dar şi de 50% reducere la serviciile de cazare.

Pentru sucevenii care de “Ziua Îndrăgostiţilor” vor găsi un bun prilej de a pleca de acasă Hotelul Best Western Bucovina din Gura Humorului le propune o cină romantică contra sumei de 165 lei/persoană. Cei care vor opta pentru pachetul Valentine’s Day Week-end special, vor plăti numai 248 lei/persoană, pentru o cameră intimă cu şampanie şi lumânări. În pachet va intra şi accesul nelimitat la moderna zonă SPA a hotelului, cu saună, jacuzzi şi hammam. Alături de acestea, îndrăgostiţii se vor putea bucura de o petrecere pregătită special pentru ei pe ritmuri latino, cu dansatori şi DJ Emy, în seara de 11 februarie. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.


Intră acum și în grupul de