Indragostitii de politica suceveana au sarbatorit de Dragobete sub coordonarea UNPR Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Organizaţia Judeţeană de Tineret a UNPR Suceava şi-a propus şi realizat de altfel ca de sărbătoarea dragostei în stil românesc, Dragobetele, să petreacă într-un mod inedit organizând evenimentul „Dragobetele Îndrăgostiţilor de politică”.

La manifestare au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai tuturor formaţiunilor politice mari, fie ele de la putere sau din opoziţie.

Nici premiile puse la bătaie de organizatori nu au fost de neglijat, mai ales că locul I a primit o cină romantică în doi, cu tot tacâmul necesar, la restaurantul Latino.

„Consider ca ar trebui sa fie o legatură între dragoste si politică, iar dacă aceasta încă nu există, este de datoria noastră, a tinerilor politicieni, să o creăm deoarece dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele, şi dragostea ne determină să facem lucrurile bine”, ne-a declarat preşedintele OT UNPR Suceava, Florin Marciuc, adăugând că întreaga manifestare a fost organizată pentru că „trebuie să învăţăm să iubim, să ne respectăm reciproc şi să conştientizăm că avem o mare responsabilitate în a reprezenta interesele cetăţenilor şi să găsim o modalitate prin care să gandim mai mult spre binele comunităţii”.

Întâlnirea şi „bătaia” în cuvinte de dragoste a avut loc, vineri, începând cu orele 18:00, la cafeneaua Salzsburg din centrul municipiului reşedinţă de judeţ, competiţia declaraţiilor fiind atent supervizată de un juriu coordonat de maestrul Mihai Pînzaru PIM.

Până la urmă, gazdele s-au dovedit a fi cei mai buni deoarece premiul pentru cea mai haioasă declaraţie de dragoste a fost obţinut de Bogdan Păstrăv de la PDL, care a primit o inimioară de pluş. Cea mai “siropoasă” declaraţie a fost rostită de Lucian Galeş, PSD intrând în posesia unui fagure de miere. Cea mai originală declaraţie a aparţinut lui Gabriel Petruc (PDL), care a primit două păsări din ceramică, iar premiul cel mare, cina romantică, l-a obţinut Viorel Cozmei din partea UNPR.

„Eu cred că un mic pas spre progres este să înţelegem că timpul îşi aşterne cortina încet peste toate, şi bune şi rele, şi uită de toate, nu-i pasă de trecut. La fel şi omul îşi duce lupta cu viaţa, fiecare zi fiind un pas făcut spre victorie”, a mai spus Florin Marciuc.


Intră acum și în grupul de