Primarul PSD-ist al orasului Solca trece in barca lui Gheorghe Flutur la alegerile din iunie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul oraşului Solca, social-democratul Valeruţ Hofner Ţăran, va candida din partea PDL în alegerile locale, a anunţat marţi, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. El a arătat, în cadrul unei conferinţe de presă, că sâmbătă, s-a desfăşurat, la Solca, o întâlnire a organizaţiei PDL la care a participat o mare parte din organizaţia PSD din oraş, iar primarul în funcţie va fi susţinut pentru un nou mandat din partea PDL. „Primarul îşi asumă, alături de mine, un proiect de modernizare a oraşului Solca”, a spus Flutur, precizând că o mare parte din organizaţia PSD Solca se va înscrie în PDL.

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că Gheorghe Flutur, continuă şi la final de mandat să fure primari din alte partide. „Flutur e atât de obişnuit să fure încât şi în ultimul ceas tot fură. Numai că Flutur va ajunge să-şi fure singur căciula”, a spus Nechifor.

El a apreciat că disperarea la PDL este foarte mare, din cauza rezultatelor sondajelor de opinie, şi că încearcă să-şi reinventeze partidul inclusiv prin schimbarea de siglă şi de culoare. „Cei care însă vor să adopte doctrina portocalie îşi asumă, la pachet, şi tăierea pensiilor şi salariilor şi tot dezastrul din ţară de la sănătate, educaţie, economie şi la lipsa locurilor de muncă”, a spus deputatul PSD.

Nechifor consideră că este ciudat că unii încearcă să meargă la deal când toate lucrurile o iau la vale. „Noi ne păstrăm parcursul politic. Cei ce sunt cu adevărat social-democraţi vor rezista până la capăt pentru că împreună vom scăpa de PDL”, a mai spus Nechifor.

Primarul oraşul Solca, Valeruţ Hofner Ţăran, deţine funcţia din anul 2000 când a fost ales din partea Partidului Naţional Român, el fiind reales în 2004 şi 2008 când a candidat din partea PSD.


Intră acum și în grupul de