Nechifor il invita pe Gheorghe Flutur la o dezbatere televizata privind dezvoltarea turismului in Bucovina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, joi, că îl invită pe preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, la o dezbatere televizată în care să fie dezbătută problema turismului în Bucovina, iar fiecare să prezinte strategia în domeniu.

Nechifor a spus într-o conferinţă de presă că Gheorghe Flutur a câştigat alegerile din 2008 cu proiectul turistic „Suceava-Athosul din Carpaţi” şi s-a întrebat ce s-a întâmplat de atunci decât că au fost promovate proiecte ca Drumul Lemnului sau Drumul Caşului.

Liderul PSD Suceava a spus că dezbaterea privind strategia în turism poate fi dezbătută când doreşte Gheorghe Flutur şi la ce televiziune doreşte preşedintele CJ Suceava.

Nechifor consideră că Flutur a descoperit recent mai multe localităţi din Suceava, care ar fi trebuit să facă parte din strategia de turism cum ar fi Solca sau Vatra Dornei.

„A aflat acum Gheorghe Flutur că Solca e oraş şi are nevoie de strategie de dezvoltare şi că Vatra Dornei are probleme de finanţare. Şi-a adus aminte acum, în campanie electorală”, a spus Nechifor.

El a anunţat că, după ce luni PSD Suceava a lansat strategia de creştere economică şi de înfiinţare de locuri de muncă stabile, săptămâna viitoare, PSD Suceava va prezenta strategia proprie în turism, iar peste două săptămâni va fi prezentată strategia în agricultură.

Cătălin Nechifor a arătat că în următoarea perioadă PSD Suceava va prezenta strategii în toate domeniile pentru că au mai rămas doar trei luni până la alegerile locale.

„Campania va fi extrem de dură, cu atacuri murdare, dar tăvălugul a pornit-o la vale şi nu-l opreşte nici Gheorghe Flutur”, a mai spus Nechifor.


Intră acum și în grupul de