Viceprimarul orasului Milisauti a reclamat ca a fost agresat intr-o statie de carburanti


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PSD al oraşului Milişăuţi, Mircea Popescu, susţine că a fost agresat de fratele preşedintelui PDL din oraş. Purtătorul de cuvânt al IJP Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că acest caz este cercetat de poliţişti. El a arătat că viceprimarul, în vârstă de 59 de ani, a depus luni la Poliţia Milişăuţi o plângere în care arăta că a fost lovit, duminică, într-o staţie de comercializare a carburanţilor din oraş, de un tânăr în vârstă de 38 de ani. „A anexat şi un certificat medico-legal ce arată că are nevoie de patru-cinci zile de îngrijiri medicale”, a spus Epureanu.

El a spus că acest caz a fost înregistrat ca dosar penal cu număr unic la Parchetul Judecătoriei Rădăuţi şi se fac cercetări pentru infracţiunea de „lovire sau alte violenţe”.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat că viceprimarul oraşului Milişăuţi susţine că duminică a fost agresat, într-o staţie de carburanţi din oraş, de fratele preşedintelui PDL din oraş, Dragoş Viţega, care i-a reproşat că nu ar mai trebui să-l susţină pe actualul primar PSD al oraşului, Mircea Laurus, pentru a obţine un nou mandat. „A fost un conflict pornit din cauza unor teme politice, iar fratele preşedintelui PDL din oraş, proaspăt întors din Italia, i-a umflat faţa viceprimarului PSD”, a spus Milici.


Intră acum și în grupul de