Suceveanul Dorin Goian are viata perfecta la Glasgow


Intră acum și în grupul de

Dorin Goian credea ca a dat lovitura, atunci cand s-a transferat de la Palermo la legendara echipa scotiana Glasgow Rangers. S-a impus imediat ca titular si a devenit foarte apreciat de suporteri, colegi si presa. Din pacate insa pentru fundasul primei reprezentative a Romaniei, acest inceput de an a venit cu o veste socanta: clubul este aproape de faliment, iar fostul stelist negociaza diminuarea salariului de 900.000 de euro cu 50, pana la 75%.

Desi este vorba despre o reducere substantiala, Dorin Goian pare tentat sa puna umarul la salvarea legendei Rangers si datorita faptului ca Glasgow este un oras in care el si familia sa se simt excelent. De altfel, sotia lui, Nadia Maria, si cei doi copii, Maya (5 ani) si Nectarie Matei (2 ani), sunt in acest moment adevaratul sprijin al fotbalistului de 31 de ani, care se confrunta cu cea mai grea situatie din toata cariera sa de jucator profesionist.

Dorin nu rateaza niciun prilej sa se distreze alaturi de cei mici, pe care ii rasfata in parcuri de distractie sau diverse alte locuri frumoase din oras. El este foarte mandru de prichindeii lui si si-a postat zeci de fotografii cu acestia si sotia pe un site de socializare unde are cont.

Sursa: Cancan.ro


Intră acum și în grupul de