UNPR Suceava instituie “Bursa CRISTINA CASANDRA”


Intră acum și în grupul de

Organizatia judeteana Suceava a UNPR a premiat-o pe atleta suceveană CRISTINA CASANDRA pentru rezultatele excepţionale obţinute în competiţiile sportive de anvergură naţională şi internaţională, informează liderul UNPR Suceava, Cristina Vartic, într-un comunicat de presă.

UNPR Suceava consideră că dna Cristina Casandra reprezintă un exemplu de dăruire şi de perseverenţă în lumea atleţilor suceveni, exemplu care trebuie încurajat.

Din aceste considerente, UNPR a decis ca în fiecare an, începând din 2013, la propunerea dnei Casandra, să ofere unui tânăr(ă) atlet(ă) din judetul Suceava, suma de 500 de dolari drept premiu pentru performanţele obţinute în competiţiile sportive interne si internaţionale”, a arătat preşedintele UNPR Suceava în comunicat.

Vartic a ţinut să evidenţieze că UNPR Suceava încurajează performanţa, sportul, sub orice formă este practicat acesta, şi prin acţiunile realizate până acum a demonstrat că este prietenul sportivilor. „Am fost, suntem si vom fi adepţii competitiilor sportive şi prietenii sportului, indiferent sub ce forma se practică acesta. Credem că performanţele obţinute până acum de Cristina Casandra merită evidenţiate, mai ales ca, prin ea, Suceava s-a facut cunoscută în multe colţuri ale mapamondului”, a spus liderul UNPR Suceava, menţionând că organizaţie pe care o conduce a oferit Cristinei Casandra o diplomă şi suma de 500 de dolari.

Atleta suceveană le-a mulţumit celor din UNPR Suceava pentru preţuirea pe care i-o acordă. “Este îmbucurător faptul că lideri politici judeţeni arată deschidere pentru sport şi pentru performanţă şi sper ca tot mai mulţi să înţeleagă eforturile pe care le facem pentru a ajunge în top”, a declarat Cristina Casandra.


Intră acum și în grupul de