PDL Suceava si-a definitivat lista de candidati pentru functiile de primar la alegerile locale. Vezi cati candidati provin din alte partide (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„PDL a fost într-un maraton pentru a identifica cei mai buni candidaţi. Este cea mai competitivă şi eficientă echipă”, a declarat joi, preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care a anunţat că organizaţia pe care o conduce a finalizat lista de candidaţi pentru funcţia de primar în toate cele 114 localităţi ale judeţului. Liderul democrat-liberalilor suceveni a arătat că, după ce săptămâna trecută BPJ al PDL Suceava a validat 90 de candidaturi, vineri, va valida şi celelalte 24 de candidaturi.

El a menţionat că 18 dintre candidaţi provin din alte partide sau sunt independenţi, dintre aceştia fiind anunţaţi deocamdată şase candidaţi provenind din PSD şi cinci provenind din PNL.

Flutur a evitat să comenteze anunţurile făcute de viceprimari ai PDL care s-au înscris în PNL şi candidează din partea USL pentru funcţiile de primar în Câmpulung Moldovenesc sau comuna Şcheia şi a vicepreşedintelui PDL Suceava, Petru Carcalete, care şi-a anunţat candidatura din partea USL la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi. „PDL este o pepinieră puternică de cadre. USL lucrează însă la nivelul de vice din PDL”, a spus Flutur.

Preşedintele PDL Suceava a mai declarat că democrat-liberalii au candidaţi şi în localităţile unde UNPR Suceava susţine că are candidaţi cu şanse, dar că urmează să se negocieze cu UNPR un eventual protocol de neagresiune. „Nu avem nici un fel de problemă să negociem cu UNPR. Vom avea câteva etape de discuţie. După mine, competiţia e foarte sănătoasă”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de