Liberalii suceveni si-au aprobat duminica lista candidatilor pentru administratia locala (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Duminică dimineaţă, liberalii suceveni s-au adunat la Casa de Cultură a municipiului reşedinţă de judeţ pentru a supune aprobării Adunării Generale a Organizaţiei Municipale lista cu candidaţii propuşi de PNL pentru alegerile locale din 10 iunie, urmând ca pe parcursul zilei de luni să aibă loc şi înregistrarea oficială a acestora la BEM Suceava.

La şedinţa care l-a avut cap de afiş pe candidatul liberal la fotoliul de primar al oraşului, Alexandru Ştefan Băişanu, au fost prezenţi şi liderii celorlalte două organizaţii politice judeţene ce fac parte din USL, PSD şi PC Suceava.

„Pentru victoria înregistrată de curând în Parlamentul României cred că cel mai înţelept ar fi să mulţumim celor care după 21 de ani au avut curajul ca în ianuarie, februarie şi martie să iasă în stradă. Datorită lor am convingerea că în acest moment avem democraţie în România. După aproape patru ani de chin, furt şi încălcare a tuturor regulilor şi a bunului simţ ne-am câştigat din nou dreptul la democraţie. Aveţi la Suceava împreună cu noi partenerii din USL o misiune grea, aceea de a schimba soarta oraşului şi de al aduce pe Alexandru Băişanu pe fotoliul de primar al municipiului” a declarat liderul social-democraţilor, Cătălin Nechifor, care a adăugat că USL trebuie să nu se aştepte la altceva decât la o campanie electorală dificilă.

„Dacă la nivel naţional s-a produs schimbarea asta nu înseamnă că la Suceava va fi simplu ba dimpotrivă şi e foarte important ca aici să avem un primar USL”.


Pe lista nominalizărilor pentru a face parte din echipa propusă de conducerea liberală alegătorilor se găsesc atât membri cu state vechi în rândurile PNL Suceava cât şi persoane ce se regăsesc în rândul Organizaţiei de Tineret fiind vorba de nume precum Corneliu Vornicu, Vasile Mocanu, Ovidiu Doroftei, Andrei Păduraru, Dan Roibu, Romeo Butnariu sau Nicu Năstase.


Intră acum și în grupul de