Ziua Internationala a Tineretului, sarbatorita de UNPR Suceava prin miscare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Data de 2 mai, când se marchează Ziua Internaţională a Tineretului, nu a trecut neobservată pentru progresiştii suceveni, care au ales să serbeze ziua prin mişcare. Sub coordonarea Organizaţiei Judeţene de Tineret a UNPR Suceava, aproximativ 50 de membri ai structurii politice însoţiţi de prieteni şi-au dat întâlnire pe platoul central al Parcului Şipote din municipiul reşedinţă de judeţ pentru a se juca.

Aer curat, voie bună şi multă poftă de mişcare au fost ingredientele care au stat la baza unei zile în care tinerii au fost sărbătoriţi prin jocuri iubite mult de tot de „generaţia cu cheia la gât” şi pe care generaţia actuală le-a uitat sau nu le practică deloc fiind vorba de „Pătrăţica, Elasticul, Şotron, Miuţa, Raţele şi Vânătorii” şi multe altele, un exemplu clar că timpul liber poate fi petrecut cu mult mai plăcut decât doar în faţa calculatorului, a televizorului sau prin cluburi.

Întreaga activitate a fost supravegheată chiar de preşedintele OT UNPR Suceava, care este şi cel mai tânăr candidat la CJ Suceava, Florin Marciuc, care se află pe poziţia a treia a listei de consilieri judeţeani propusă de UNPR Suceava electoratului sucevean.

„Acţiunea de astăzi este, dacă vreţi, o propunere a UNPR Suceava pentru toţi tinerii de a fi altfel, de a câştiga sănătate prin mişcare, de a socializa şi a descoperi bucuria de a-ţi petrece timpul liber alături de prieteni şi nu doar în faţa computerului. Sunt jocuri ale copilăriei generaţiei cu cheia la gât care au avut un rol deosebit de important în dezvoltarea nostră chiar dacă de multe ori ne întorceam în faţa părinţilor cu genunchii juliţi şi hainele pline de praf dar îmbujoraţi şi mândrii de ispravele făcute”, ne-a declarat Florin Marciuc.


Intră acum și în grupul de