PDL Suceava ramane numarul unu la nivel national. Gheorghe Flutur suna mobilzarea generala


Intră acum și în grupul de

Peste 250 de candidaţi, membri şi simpatizanţi din judeţul Suceava ai PDL au fost prezenţi la Bucureşti, la cea mai mare lansare de candidaţi pentru alegerile locale din acest an, care a avut loc la nivel naţional, echipa de la Suceava fiind, de departe, cea mai numeroasă şi mai compactă.

Delegaţia suceveană a fost condusă de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru al doilea mandat consecutiv la şefia CJ, alături de acesta fiind parlamentarii PDL de Suceava, echipa fiind coordonată de şeful de campanie al democrat-liberalilor şi a lui Gheorghe Flutur, deputatul de Suceava, Ioan Bălan.

Gheorghe Flutur a sunat mobilizarea generală pentru toţi democrat-liberalii

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, a declarat că “un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti” şi a făcut un apel la parlamentarii partidului să se mobilizeze şi să nu facă o campanie la talk show-uri, ci pe uliţe.

PDL este un partid care ştie să se mobilizeze la greu. Am câştigat după UE toate alegerile şi am fost singuri împotriva tuturor. Avem adversari mulţi, dar un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti”, a spus Flutur, la evenimentul de lansare a candidaţilor PDL în alegerile locale.

El a mai adăugat că alegerile locale nu se câştigă în talk show-uri şi simpozioane, ci pe uliţe, în cătune, în scări de bloc, în discuţiile cu cetăţenii.

“Cei care vin la guvernare vin printr-un accident, vin prin crearea unei majorităţi de troc. Această majoritate artificială va atârna greu pe umerii lor”, a adăugat Gheorghe Flutur.

El a făcut un apel şi la parlamentarii partidului să intre în “tranşee” pentru câştigarea alegerilor locale, aceasta fiind de fapt o obligaţie de echipă a PDL.

„Mobilizare totală, optimism, trebuie să strângem rândurile, contaţi pe noi, colegi parlamentari, şi noi contăm pe dumneavoastră”, a explicat Gheorghe Flutur.
Interpreta de muzică populară Laura Lavric le-a cântat, duminică, reprezentanţilor PDL reuniţi pentru lansarea candidaţilor pentru alegerile locale, după ce au fost prezentaţi candidaţii din zona Moldovei.

Laura Lavric a început să cânte mai multe cântece populare după discursurile câtorva lideri politici ai PDL, adică după ce au vorbit preşedintele Emil Boc, ex-premierul Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur şi liderul local Gheorghe Ştefan


Intră acum și în grupul de