Partidul Verde, filiala Suceava, se vrea a fi „next generation”


Intră acum și în grupul de

Dan Acibotăriţă pentru fotoliul de preşedinte al CJ Suceava şi Cristian Victor Ilie pentru funcţia de primar al Sucevei sunt cele două nume cu care Partidul Verde, filiala Suceava vrea sa facă istorie la alegerile locale din acest an.

Specialistul in comunicare al Partidului Verde, Alina Stredie, a remis redactiei un comunicat în care se spune că “Organizaţia Judeţeană a Partidului Verde Suceava este mândră să vă prezinte echipa care candidează pe lista Partidului Verde la alegerile locale din iunie 2012”, neprecizând insă dacă echipa este pentru CJ sau pentru Consiliul Local Suceava, sau poate pentru amândouă in acelasi timp.

Interesant este însă faptul că pe lista prezentată de Partidul Verde se află numele copiilor unor oameni care au confirmat din punct de vedere profesional in comunitatea suceveană şi care se regăsesc ca membri in alte formaţiuni politice.

Astfel pe listă sunt trecuţi Adrian Tătăranu, Mihai Creţeanu, Claudiu Pălănceanu, Dragoş Vargan, Dan Alexandrescu şi Răzvan Viorescu.


Intră acum și în grupul de