Ovidiu Milici: „Adevarata reconstructie a Romaniei va incepe din toamna, cand USL va avea legitimitatea votului electoratului” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

USL vine la guvernare pe fondul unei stări de aşteptare a populaţiei, nemulţumită de măsurile de austeritate, dar şi de „hoţia şi clientelismul” introduse de PDL, susţine purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Milici. Potrivit acestuia, după alegerile din toamna acestui an, când USL va avea legitimitatea votului electoratului, va începe adevărata reconstrucţia a României şi vor fi reparate greşelile făcute de guvernarea PDL.

Milici a arătat că, până la alegeri, Guvernul condus de Victor Ponta va avea ca obiective respectarea legilor, implementarea unei viziuni economice de durată, toleranţă zero faţă de corupţie şi clientelism, depolitizarea administraţiei publice precum şi repararea inechităţilor sociale.

În ceea ce priveşte aprecierile făcute de liderul PDL Gheorghe Flutur privind raportul între PDL şi USL, cum că un PDL-ist ar fi mai bun decât trei USL-işti, purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a ţinut să clarifice că „realitatea este asta: un PDL-ist a beneficiat de pensii şi salarii de la trei pensionari, trei poliţişti, trei medici, trei profesori, trei mame”. „Acesta e raportul de care vorbim”, a subliniat Milici.

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, a declarat că “un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti” şi a făcut un apel la parlamentarii partidului să se mobilizeze şi să nu facă o campanie la talk show-uri, ci pe uliţe.

PDL este un partid care ştie să se mobilizeze la greu. Am câştigat după UE toate alegerile şi am fost singuri împotriva tuturor. Avem adversari mulţi, dar un pedelist adevărat face mai mult decât trei uselişti”, a spus Flutur, la evenimentul de lansare a candidaţilor PDL în alegerile locale. El a adăugat că alegerile nu se câştigă în talk show-uri şi simpozioane, ci pe uliţe, în cătune, în scări de bloc, în discuţiile cu cetăţenii. “Cei care vin la guvernare vin printr-un accident, vin prin crearea unei majorităţi de troc. Această majoritate artificială va atârna greu pe umerii lor”, a adăugat Gheorghe Flutur. El a făcut un apel la parlamentarii partidului să intre în “tranşee” pentru câştigarea alegerilor locale.


Intră acum și în grupul de