Alexandru Baisanu conteaza in campania electorala pe sprijinul primarului constantean Radu Mazare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la fotoliul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Ştefan Băişanu, contează în lupta electorală pentru alegerile din 10 iunie şi pe susţinerea edilului-şef al municipiului Constanţa Radu Mazăre.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi la sediul partidului, Alexandru Băişanu a declarat că o mare parte din proiectele implementate de primarul constănţean pot fi un model util dezvoltării municipiului Suceava.

“De la Radu Mazăre vreau să preiau proiectele pe care domnia sa le-a implementat cu succes în Constanţa, un oraş care are amprenta acestui om care ne poate oferi şi nouă nu numai sfaturi, ci şi proiecte deja realizate cum ar fi cel de ajutorare a pensionarilor din Suceava aşa cum se întâmplă în Constanţa sau construirea de case pentru persoanele foarte sărace cu mulţi copii care acum dorm în locuinţe total improprii sau prin canale”, a declarat Alexandru Băişanu.

În acelaşi context, şeful liberalilor suceveni a făcut referire şi la aducerea unor posibili investitori de pe litoralul românesc în oraşul nostru.

“Putem discuta totodată şi de relaţia strict economică, financiară şi fiscală pe care Primăria Constanţa o are cu o serie de societăţi naţionale şi internaţionale care ar putea veni în Suceava să investească pentru că există toate condiţiile necesare pentru o extindere având totodată deschidere către Ucraina sau Republica Moldova ceea ce pentru noi este un atu”, a mai declarat Alexandru Băişanu.

Până la venirea lui Radu Mazăre în municipiul reşedinţă de judeţ, vizită programată a avea loc în cea de-a doua jumătate a lunii mai, Alexandru Băişanu a anunţat prezenţa în Suceava a ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig. Domnia sa va avea pe parcursul zilei de sâmbătă o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţ, întâlnire la care sunt invitaţi să participe şi primarii suceveni care sunt interesaţi de dezvoltarea comunităţilor lor, indiferent de culoarea politică pe care o au.


Intră acum și în grupul de