Pub Boem “La Fierarie” da startul celui de-al doilea sezon “Pub Quiz”


Intră acum și în grupul de

Pub Boem “La Fierărie” din Suceava va găzdui începând de joi, 17 mai 2012, de la ora 20.00, cel de-al doilea sezon al concursului “Pub Quiz”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii localului sucevean.

”Noi premii, noi provocări, noi fierari. Şi referitor la noi, NOI vă pregătim tot, voi trebuie doar să fiţi prezenţi şi cu chef de informaţii, de premii şi de distracţie. A sosit timpul să ne demonstrăm nouă înșine că nu am citit și nu am învățat în van.

Într-o perioadă în care non-valorile și non-cultura sunt promovate la rang de informație de interes public, într-o perioadă în care cărțile sunt doar piese decorative într-o bibliotecă uitată în casele părinților și bunicilor, noi vă aducem un concept nou, o readucere a culturii adevărate acolo unde i-a fost și îi este locul.
Vă propunem << Pub Quiz >> , un concurs de cultură generală, creat pentru a redescoperi cunoștințele pe care le avem toți, evidente sau ascunse printre cotloanele memoriei noastre”, transmit organizatorii concursului.

Potrivit acestora, 30 de întrebări amuzante și interactive vor fi combinate într-un concurs destinat tuturor vârstelor, tuturor nivelelor de pregătire. Participanţii trebuie doar să se grupeze în echipe de câte doi, să aleagă un nume acesteia, oricât de ciudat, de haios, de trăznit sau de serios doresc ei şi să fie prezenţi cu bună dispoziție în fiecare seară de joi, după ora 19.00, “La Fierărie”.

”Este obligatoriu să aduceți cu voi buna dispoziţie, pofta de viață, pofta de prieteni și pofta de cultură. Nimeni nu are de pierdut. Toți câștigăm ceva: CULTURĂ. Adițional, câte 100 de lei pe ediție vor fi împărțiți ocupanţilor primelor trei locuri.

Vom fi adversari în cunoștințe timp de zece ediții. Premiul sezonului va fi acordat echipei care cumulează cel mai mare număr de puncte din toate edițiile și va consta într-un week-end pentru două persoane într-o capitală europeană. << La Fierărie >> vă invită să ne duelăm, dar nu în săbii ori alte arme, ci în luptă dreaptă pe CULTURĂ GENERALĂ”, arată organizatorii în comunicatul de presă.

Sezonul va avea zece ediții, fiecare ediție se va desfășura în fiecare joi seară, după ora 20.00, în sala de evenimente a pub-ului sucevean.

Intrarea este liberă, iar locurile se rezervă cu o săptămână înainte.

”Echipele din sezonul trecut îşi vor pastra, dacă doresc, locurile din primul sezon. Echipele noi sunt rugate sa facă rezervările folosind adresa de e-mail [email protected]”, precizează gazdele.


Intră acum și în grupul de