Flutur le-a vorbit campulungenilor despre „Litoralul Nordului”. Vezi aici despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat la preşedinţia administraţiei judeţene, împreună cu candidatul PDL pentru Primăria Câmpulung Moldovenesc, Ioan Ţăran, s-au întalnit, pe parcursul zilei de luni, cu locuitorii municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Peste o mie de câmpulungeni au participat la aceste întâlniri, la care s-au alăturat şi membrii stafului de campanie PDL, precum şi candidaţi la funcţiile de consilieri judeţeni şi consilieri locali.

La întâlnirea de la Casa Culturii din municipiul Câmpulung Moldovenesc au luat cuvântul preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, deputaţii PDL Dan Gabriel Gospodaru şi Ioan Bălan, care este şi şeful de campanie al democrat-liberalilor suceveni, precum şi vicepreşedinţii CJ Suceava, Ilie Vasile şi Daniel Constantin Cadariu.

Şeful administraţiei judeţene sucevene le-a adresat candidaţilor la Primăria Câmpulung Moldovenesc rugămintea să recunoască faptul că singurul ajutor pentru câmpulungeni a venit, în ultima perioadă, după multe insistenţe din partea sa.

“Să recunoască şi să nu fugă cu zestrea acum. Foarte greu am reuşit să mişc şi aici lucrurile. Cu toate acestea, la Câmpulung Moldovenesc putem vedea deja investiţii la pârtia de schi, la drumuri, inclusiv cele din cartiere, reţele apă-canal, locuinţe sociale, gazul metan, unde trebuie rentabilizată centrala şi multe altele”, a declarat Flutur.

El a ţinut să sublinieze că pentru municipiul Câmpulung Moldovenesc există şi pe mai departe provocări majore. “Trebuie continuate mai puternic investiţiile începute şi demarate proiecte şi lucrări noi. Şi amintesc aici pârtia de schi, cu drumul de acces, telegondola, investiţii care alături de drumul ce leagă Pojorâta de Platoul Rarău pot atrage un număr important de turişti şi investitori în zonă”, a arătat preşedintele CJ Suceava.

Flutur le-a mai spus câmpulungenilor că împreună cu echipa lui vrea să pună bazele unui nou proiect denumit “Litoralul Nordului”, care să includă staţiunile de interes turistic Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Vatra Dornei.

“Municipiul Câmpulung Moldovenesc trebuie să devină, în cel mai scurt timp, o staţiune a Litoralului Nordului, alături de Gura Humorului şi Vatra Dornei”, a mai declarat şeful adminitraţiei judeţene, cu precizarea că nu va scăpa din vedere nici alte localităţi care pot întregi acest proiect: Măliniul, Suceviţa, Cîrlibaba şi multe altele.


Intră acum și în grupul de