Flutur, foarte bine primit si sustinut puternic si in localitatile sucevene cu primari USL


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru al doilea mandat la preşedinţia administraţiei judeţe, s-a întâlnit pe parcursul zilelor de marţi şi miercuri cu locuitorii din mai multe comune sucevene cu primari USL, precum Gălăneşti, Suceviţa, Voitinel, Horodnic de Sus.

Locuitorii, dar şi primarii acestor localităţi recunosc aportul preşedintelui CJ Suceava la modernizarea comunelor şi spun că “Da ! se simte diferenţa”, faţă de ce s-a făcut în anii anteriori mandatului lui Gheorghe Flutur în fruntea judeţului Suceava.

Candidatul PDL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava a primit asigurări de sprijin pentru un nou mandat.

În timpul mandatului lui Gheorghe Flutur la şefia Consiliului Judeţean Suceava, în localitatea suceveană Gălăneşti, condusă de un primar USL, s-au realizat mai multe investiţii decât s-au realizat în totalitate în ultimii 20 de ani. Astfel, s-au executat sau sunt în curs de executare lucrările de investiţii derulate în cadrul unui proiect al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Frătăuţii Vechi-Gălăneşti şi au fost modernizate o bună parte din drumurile judeţene care străbat localitatea.

La inundaţiile din 2008 şi 2010, locuitorii afectaţi din Gălăneşti au primit sprijinul preşedintelui CJ Suceava, acesta transmiţându-le acum că va trebui să existe o implicare consistentă a Companiei Naţionale Apele Române pentru lucrări de amenajare a cursurilor de ape, executarea de diguri , poduri şi podete.

Candidatul PDL la Primăria Gălăneşti este Elena Coroamă, o femeie cu experienţă în domeniul mediului de afaceri, care are soluţii pentru crearea de locuri de muncă în comună.

În comunele Suceviţa, Fântâna Mare şi Drăguşeni, candidaţii PDL pentru funcţia de primar sunt Ionel Marcel Vatamaniuc, Constantin Ştefănoaie, şi Romică Gheţu.


Intră acum și în grupul de