In Rasca, locuitorii se plang candidatului USL la presedintia CJ Suceava, Catalin Nechifor, ca au fost lasati de izbeliste in ultimii patru ani


Intră acum și în grupul de

Peste trei sute de locuitori din comuna Râşca s-au întâlnit în cursul zilei de joi cu candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor şi s-au plâns că în ultimii patru ani comuna a fost uitată de autorităţile judeţene care nu i-au ajutat cu nimic.

În cadrul unei adunări electorale, locuitorii din comuna Râşca au arătat că în timpul administraţiei judeţene Suceava a PDL, nu s-au făcut nici un fel de demersuri pentru înfiinţarea de noi locuri de muncă deşi i-au auzit aproape zilnic atât pe fostul prim ministrul Emil Boc, preşedintele PDL cât şi pe prim vicepreşedintele PDL şi preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, că s-au alocat bani pentru investiţii pentru crearea de locuri de muncă.

Ei au reclamat că nu se ştie ce s-a făcut însă cu banii pentru că locuri de muncă nu s-au creat, dar că au fost tăiate salariile bugetarilor şi au fost impozitate pensiile şi au mai arătat că există în continuare probleme legate de aplicarea legilor fondului funciar.

Reprezentanţii USL prezenţi i-au asigurat pe aceştia că salariile tăiate vor fi reîntregite de guvernul condus de premierul Victor Ponta şi că pensionarii îşi vor primi înapoi banii care au fost luaţi ilegal de fostul Guvern.

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava le-a spus locuitorilor că după ce va fi ales în funcţie va acţiona astfel încât toate comunele judeţului să beneficieze de investiţii pentru dezvoltare şi că actul administrativ va fi transparent şi în favoarea cetăţenilor.

El a subliniat că schimbarea de optică privind modul în care se face administraţie judeţeană va fi implementată şi la Suceava şi că va putea arăta că banii pot fi folosiţi judicios astfel încât să fie sprijinite toate zonele judeţului.

Cătălin Nechifor a spus că este nevoie ca în Râşca să fie renovată şcoala, dar şi Căminul cultural, iar fonduri pot fi găsite şi accesând programe cu finanţare europeană, dar că este necesar ca în comună să existe şi un centru medical de permanenţă.

Pe lângă deputatul Cătălin Nechifor, la întâlnire au participat deputatul Stan Ioan, vicepreşedintele PNL Suceava Brânduşel Nichitean, dar şi candidaţii Constantin Boliacu, sau Alexandru Rădulescu.


Intră acum și în grupul de