Primarul din Adancata a acuzat actuala conducere a CJ Suceava ca nu a sprijinit comuna


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a participat, duminică, în comuna Adâncata la o serbare câmpenească alături pe peste două sute de localnici.

În cadrul adunării, primarul din comuna Adâncata, Dorel Filip, şi-a arătat nemulţumirea faţă de actuala conducere a Consiliului Judeţean şi a spus că ori de câte ori a solicitat sprijinul a fost refuzat categoric.

Un exemplu în acest sens îl constituie ajutorul cerut pentru repararea acoperişului unei şcoli din comuna Adâncata.

“Mi-a spus mereu că nu sunt bani. Am făcut numeroase drumuri la Bucureşti, am bătut la porţi închise”, a arătat Dorel Filip, primarul PSD al comunei.

În cadrul acestei întâlniri, cu locuitorii din comuna Adâncata, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, le-a vorbit acestora despre programul său privind înfiinţarea de noi locuri de muncă sigure şi mai bine plătite, despre dezvoltarea agriculturii din judeţ şi valorificarea producţiei agricole, dar şi despre dezvoltarea industriei.

La această întâlnire au mai fost prezenţi şi candidaţii pentru funcţiile de consilieri judeţeni Niculai Bosancu şi Aleodor Nichifor.


Intră acum și în grupul de