Primarul in exercitiu, Ion Lungu, a fost in mijlocul comerciantilor din Piata Burdujeni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Edilul-şef în exerciţiu al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a fost luni dimineaţă în mijlocul locuitorilor din cartierul sucevean Burdujeni şi a comercianţilor din piaţa aflată în zonă.

Pe lângă discuţiile purtate cu alegătorii, ascultarea păsurilor acestora şi oferirea de răspunsuri la toate întrebările adresate de locuitori, primarul Ion Lungu, le-a oferit tuturor celor cu care s-a întâlnit şi materiale electorale informative în care ocupantul fotoliului de conducere al administraţiei publice locale a publicat proiectele pe care şi le-a propus a le reaaliza în mandatul următor.

Însoţit de o parte din echipa PDL Suceava pentru Consiliul Local Municipal, Ion Lungu, s-a oprit şi în Piaţa Agroalimentară Burdujeni în mijlocul vânzătorilor pentru a le prezenta acestora forma finală a proiectului de modernizare a spaţiului comercial. Candidatul la funcţia de primar al municipiului din partea PDL Suceava a ţinut să-i asigure pe pieţari că nu i-a uitat, amintindu-le că în trecut şi el s-a ocupat cu astfel de activităţi comerciale şi că în maxim un an, odată ce s-au terminat lucrările de modernizare a bazarului, pieţele sucevene se vor bucura de atenţia municipalităţii urmând a suferi îmbunătăţiri semnificative ale infrastructurii.

„Vreau să vă asigur că nu v-am uitat! Sigur că în Suceava au fost multe lucrări prioritare în ultima perioadă printre care s-a numărat şi Bazarul care intră la acelaşi capitol de finanţare cu pieţele din municipiu, dar a dat bunul Dumnezeu şi l-am terminat. Ca atare, în mandatul următor, vrem să modernizăm şi aceste spaţii comerciale şi nu oricum, ci prin lucrări ample şi cu dotări care să asigure chiar posibilitatea de încălzire pe timpul iernii”, a declarat Ion Lungu.

Edilul-şef le-a arătat în acest sens celor prezenţi şi studiul de fezabilitate realizat pentru modernizarea Pieţei Agroalimentare din Burdujeni, lucrările necesare urmând a se derula pe parcursul unui an de zile.


Intră acum și în grupul de