Nechifor i-a asigurat pe parintii din Burla ca Guvernul le va trimite un microbuz scolar


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul PSD Cătălin Nechifor, s-a întâlnit în cursul zilei de marţi cu aproape o sută de alegători din Burla.

Cătălin Nechifor le-a cerut scuze locuitorilor din Burla că nu vine cu găleţi cu zahăr şi ulei, dar că dacă va fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava va reuşi să determine dezvoltarea fiecărei localităţi din judeţ şi creşterea nivelului de trai al locuitorilor astfel încât aceştia să nu mai fie tentaţi să ia produse alimentare contra voturilor.

El a arătat că oamenii au fost aduşi de guvernarea PDL atât la nivel central cât şi local într-o situaţie grea şi că schimbarea care a fost făcută la Bucureşti, prin preluarea guvernării de USL, va ajunge şi la Suceava în urma alegerilor locale.

În cadrul discuţiilor, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a prezentat programul USL pentru modernizarea şi refacerea infrastructurii rutiere, despre modul în care se vor recupera banii luaţi de guvernele PDL pensionarilor şi despre cum se va acţiona în continuare pentru ca pensionarii să fie sprijiniţi.

Mai mult, Cătălin Nechifor a arătat că nu este normal ca într-o astfel de localitate să nu existe dispensar veterinar şi că USL Suceava susţine atât fermierii cât şi agricultorii să câştige cât mai mult.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava le-a mai spus celor prezenţi la Guvernul le va trimite un microbuz şcolar în localitate.

Alături de deputatul PSD Cătălin Nechifor au fost prezenţi la întâlnirea electorală candidaţii pentru funcţii de consilieri judeţeni Mihai Grozavu şi Constantin Boliacu.


Intră acum și în grupul de