Balan: „Lui Nechifor i-ar trebui o racheta sa-l ajunga pe Gheorghe Flutur”


Intră acum și în grupul de

Pentru a-l ajunge pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, candidatul USL pentru şefia administraţiei judeţene sucevene, Cătălin Nechifor, ar avea nevoie de o rachetă, şi nu de un elicopter, a apreciat miercuri şeful campaniei electorale a PDL Suceava pentru alegerile locale, deputatul Ioan Bălan, referitor la faptul că liderul PSD Suceava a închiriat un elicopter pentru a se deplasa în campania electorală în localităţile din judeţ.

„Am trăit zilele acestea, împreună, la Suceava, un eveniment ieşit din comun, pe care nu-l putem cataloga decât ca o culme a aroganţei”, a declarat Ioan Bălan. El a subliniat că după ce sucevenii au putut să vadă un lider de partid care şi-a făcut campanie de la volanul unui Rolls Royce, „la Suceava trebuie să fim şi mai cu moţ. La Suceava, trebuia să se folosească şi elicopterul în această campanie electorală”.

Şeful campaniei electorale a PDL Suceava pentru alegerile locale a spus că pe final de campanie se poate constata faptul că disperarea şi aroganţa adversarilor politici ai PDL nu au limită. Bălan este de părere că disperarea lui Cătălin Nechifor vine din diferenţa mare de scor dintre candidatul PDL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur şi candidatul USL.
„Aproape că ar trebui să spunem că între Gheorghe Flutur şi Cătălin Nechifor este o distanţă atât de lungă, încât lui Nechifor i-ar trebui o rachetă să-l ajungă”, a conchis parlamentarul democrat-liberal Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de