Agresiune electorala, cercetata de organele de ordine in municipiul Vatra Dornei, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Organele de ordine efectuează în momentul de faţă cercetări cu privire la un incident electoral ce s-a petrecut pe parcursul zilei de marţi pe raza localităţii Vatra Dornei, judeţul Suceava.

Potrivit datelor obţinute de la Centrul Judeţean de Comunicare Suceava, patru persoane de sex masculin, toate din localitatea Coşna, cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani au sesizat Poliţia municipiului Vatra Dornei cu privire la faptul că au fost loviţi de către doi bărbaţi.

„Din cercetările efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului s-a stabilit că la orele 17:00, la Sala de Sport a Municipiului Vatra Dornei a fost organizată o întâlnire a unei organizaţii politice cu simpatizanţii, la care au participat aproximativ 250 persoane. Cele 4 părţi vătămate au dorit să intre în incinta sălii şi, întrucât au fost recunoscuţi ca simpatizanţi ai unui alt partid politic, nu li s-a permis accesul şi au fost loviţi de doi localnici de 56 ani şi respectiv de 46 ani”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Centrului, insp.princ. de poliţie Gabriel Panţiru.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire şi alte violenţe”, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de