Vartic: „UNPR Suceava a demonstrat in campania electorala ca este o echipă unita, formată din oameni responsabili”

Preşedintele organizației județene UNPR Suceava, Catalina Elena Vartic, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, consideră că locuitorii județului merită stabilitate, normalitate si echilibru. După ce a parcurs toate localitățile județului Suceava si s-a întâlnt cu zeci de mii de suceveni, președintele UNPR Suceava a constatat că oamenii sunt sătui de divergențe, de tensiuni sociale, de instabilitate și că își doresc normalitate, stabilitate si echilibru.

”Oamenii consideră că în ultima perioadă guvernarea a transmis prea multă tensiune in rândul populației. Categoriile sociale au fost învrăjbite. Oamenii vor să o ducă mai bine și doresc în primul rând reintroducerea normalității în viața cotidiană”, a declarat Cătălina Elena Vartic.

Candidatul UNPR la functia de presedinte al CJ a constatat că desi UNPR este un partid nou, oamenii au inteles ca e partidul care luptă pentru stabilitate și care asigură echilibrul si că este formatiunea politica necesară pentru asigurarea normalității în spațiul politic sucevean.

Mesajele UNPR transmise locuitorilor, privind identificarea de investitori in rîndul sucevenilor, incurajarea părinților să revină acasă din străinătate pentru a-și crește copiii în tradiția locului, creșterea calității vieții, un sistem de invațământ axat pe interesul elevului si nu al profesorului și spitale bine dotate cu aparatura medicala si medicamente, dar deservite de medici specializati, precum și o infrastructură de transporturi demnă de secolul XXI și o țară a UE, au fost foarte bine primite de suceveni.

Totodată, Cătălina Elena Vartic a subliniat că și candidații pentru funcțiile de primar, consilieri judeteni si consilieri locali au reusit sa intărească încrederea electoratului sucevean că UNPR este o forță politică responsabilă și care acționează în interesul celor mulți, al oamenilor, pentru progresul comunităților.

”UNPR Suceava a demonstrat pe întreaga perioadă a campaniei electorale că este o echipă unită, formată din oameni responsabili, bine pregătiți și care apreciaza onestitatea, echilibrul și doresc progresul comunităților din care provin”, a mai declarat Cătălina Elena Vartic.