Senatorul Tiberiu Prodan a anuntat ca revine in PNL


Intră acum și în grupul de

Senatorul Aurelian Tiberiu Prodan a declarat, luni, în plenul Senatului, că trece de la PDL la PNL.

Parlamentarul democrat-liberal a precizat că se întoarce în râdurile PNL. Imediat, senatorul PNL Raymond Luca a luat cuvântul şi a susţinut că, din punctul său de vedere, “domnul senator Prodan nu este binevenit în grupul liberal”. Ulterior a intervenit liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, pentru a preciza că afirmaţia colegului său a fost în nume personal. “Cu tot respectul, până una alta, eu reprezint grupul PNL şi declaraţia domnului senator Raymond Luca, pe care îl respect, este în numele propriu, nu în numele grupului”, a spus Haşotti.

Senatorul PDL de Suceava, Orest Onofrei, a declarat că este greu de comentat acest gest al senatorului Prodan. „Sunt de acord cu ce a zis domnul Raymond Luca”, a spus Orest Onofrei.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat luni că a aflat din presă că Tiberiu Prodan a anunţat că revine în PNL. „Nu ştiam de intenţia de a reveni în PNL. Nu am discutat cu el în ultimii trei-patru ani”, a spus Băişanu.

Tiberiu Prodan anunţa, în octombrie 2009, că va activa ca senator independent în cadrul grupului parlamentar al PDL, părăsind grupul PNL. Prodan afirma că, în urma unei situaţii care “trenează” în organizaţia PNL Suceava, a decis să nu mai facă parte din această organizaţie. Tiberiu Prodan a fost preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Suceava în anul 2008.

Citeste si:

Pentru un ”pumn de arginti” senatorul PNL de Suceava, Tiberiu Prodan, unul dintre membrii fondatori ai partidului, a trecut la PD-L


Intră acum și în grupul de