Lucian Harsovschi, presedinte interimar al Organizatiei Municipale Suceava a PDL


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Județean al PDL a decis joi ca preşedinţia Organizaţiei Municipale a partidului, rămasă vacantă după demisia primarului Ion Lungu, să fie preluată cu titlu interimar de fostul viceprimar al municipiului Suceava, Lucian Harșovschi. Anunţul a fost făcut de secretarul general al organizației județene a PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, care a precizat că Lucian Harșovschi va deține şefia filialei cu delegație până la organizarea unor noi alegeri.

Harșovschi mai deține funcțiile de prim-vicepreședinte al Organizației Municipale Suceava a PDL și de președinte al Organizației Județene de Tineret a PDL. Cel mai probabil, el va renunța la șefia Organizației de Tineret pentru a se dedica exclusiv Organizației Municipale Suceava.

Ion Lungu a demisionat săptămâna trecută din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL şi a rămas simplu membru al acestui partid. El a spus că a luat această decizie după ce, prin vot, sucevenii i-au arătat ce are de făcut, să se ocupe de problemele administraţiei. Lungu a menţionat că rezultatul obţinut în alegerile locale în care a fost reales primar l-au făcut să înţeleagă că sucevenii i-au acordat încrederea pentru proiectele derulate în oraş şi de aceea consideră că trebuie să se implice doar în administraţia publică.

În urma alegerilor locale, Ion Lungu a fost reales pentru al treilea mandat, având cu aproximativ o mie de voturi în plus faţă de contracandidatul său sprijinit de USL, Alexandru Băişanu, dar PDL a pierdut majoritatea în Consiliul Local, aceasta urmând să fie asigurată de USL.


Intră acum și în grupul de