PDL Suceava face front comun cu liderul Gheorghe Flutur

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a anunţat joi, în urma şedinţei Biroului Permanent Județean al PDL, că actuala conducere a Organizației Județene Suceava a PDL, în frunte cu preşedintele Gheorghe Flutur, va beneficia în continuare de sprijinul membrilor partidului.

Potrivit lui Bălan, una din temele de discuție ale ședinței a fost cea referitoare la alegerile locale din 10 iunie, în final constatându-se că ”pe parcurs s-au făcut și anumite greșeli de tactică și de abordare”.

”Concluzia finală este că organizația județeană a PDL este o organizație puternică, una din cele mai puternice organizații din țară. Discuțiile s-au încheiat în tonul afirmațiilor senatorului Orest Onofrei, care a relatat că în campania electorală prin județ, într-o comună, cetățenii de acolo erau extrem de critici la adresa primarului USL în funcție care, spuneau ei, nu a făcut nimic pentru localitate și cu toate acestea și de data asta a fost reales”, a spus Bălan.

Democrat-liberalii suceveni au câștigat la alegerile locale din 10 iunie 59 de primării cu 10 mai multe decât la alegerile precedente însă au pierdut șefia Consiliului Județean.