PDL Suceava face front comun cu liderul Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a anunţat joi, în urma şedinţei Biroului Permanent Județean al PDL, că actuala conducere a Organizației Județene Suceava a PDL, în frunte cu preşedintele Gheorghe Flutur, va beneficia în continuare de sprijinul membrilor partidului.

Potrivit lui Bălan, una din temele de discuție ale ședinței a fost cea referitoare la alegerile locale din 10 iunie, în final constatându-se că ”pe parcurs s-au făcut și anumite greșeli de tactică și de abordare”.

”Concluzia finală este că organizația județeană a PDL este o organizație puternică, una din cele mai puternice organizații din țară. Discuțiile s-au încheiat în tonul afirmațiilor senatorului Orest Onofrei, care a relatat că în campania electorală prin județ, într-o comună, cetățenii de acolo erau extrem de critici la adresa primarului USL în funcție care, spuneau ei, nu a făcut nimic pentru localitate și cu toate acestea și de data asta a fost reales”, a spus Bălan.

Democrat-liberalii suceveni au câștigat la alegerile locale din 10 iunie 59 de primării cu 10 mai multe decât la alegerile precedente însă au pierdut șefia Consiliului Județean.


Intră acum și în grupul de