Catalin Nechifor: ”Poate trebuia sa le dam 11-1 sau sa ii batem la 0 pe PDL-isti?” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, a anunţat că el şi echipa sa sunt mai determinaţi ca niciodată să meargă mai departe în mandatul pe care sucevenii i l-au dat în fruntea Consiliului Judetean Suceava.

Analizând rezultatele de la referendum, Nechifor a explicat că față de alegerile locale care au dat USL drept câștigator în judetul Suceava, la acest referendum, deși nu au fost jumătate dintre suceveni prezenti la urne, numărul celor care au votat pentru demiterea lui Traian Basescu a fost de peste 208.0000 de persoane, ceea ce înseamnă cu peste 70.000 de voturi mai mult decat a obtinut USL la alegerile locale.

”Am reuşit să convingem oamenii de necesitatea unei schimbări până la capăt în România. Trendul politic la Suceava este categoric spre PSD. Chiar dacă referendumul nu va fi validat din cauza prezentei la urne, le multumesc sucevenilor pentru efortul făcut duminică, în ziua votului”, a declarat Cătălin Nechifor.

Liderul judeţean al PSD a criticat modul în care a înţeles PDL să ceară oamenilor să nu participe la vot.

”Din partea PDL am avut parte de spectatori, iar in teren, scorul a fost categoric de 9 la 1. Aştept decizia Curţii Constitutionale. Acum nu ştiu, poate trebuie să le dăm 11-1 sau să îi batem la 0 pe PDL-işti? Trebuie să se știe că la Suceava au votat mai bine de jumătate dintre cei care locuiesc si trăiesc efectiv aici. Când se va valida recensământul veţi vedea care sunt realităţile. Sper că cei din Curtea Constituţională nu vor gândi politic. Aştept de la CCR o decizie majoră pentru ţară şi nu pentru Băsescu sau USL”, a mai spus Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de