Liderul studentilor liberali, Radu Surugiu, va candida în colegiul uninominal 10 Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Liderul studenţilor liberali, Radu Surugiu, va candida pentru Camera Deputaţilor în judeţul Suceava, în colegiul uninominal nr. 10 Gura Humorului, iar în colegiul nr. 4 pentru Senat şi în colegiul nr. 2 de Camera Deputaţilor USL va avea candidaţi din partea Partidului Conservator.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat vineri după şedinţa conducerii centrale a Partidului Naţional Liberal că au fost validate candidatura sa pentru colegiul nr. 1 pentru Camera Deputaţilor, candidatura deputatului Dumitru Pardău în colegiul nr.9 pentru Camera Deputaţilor, candidatura lui Constantin Galan în colegiul nr. 6 pentru Camera Deputaţilor.

În colegiul uninominal nr. 10 unde PNL l-a propus pe notarul Raul Rotaru, va candida liderul organizaţiei liberale a studenţilor, Radu Surugiu întrucât conducerea PNL nu a acordat derogare pentru candidatura lui Rotaru.

Totodată, colegiile nr. 4 pentru Senat şi nr.2 pentru Camera Deputaţilor, revin Partidului Conservator.

În aceste colegii PNL îi propusese pe Mihai Sandu Capră şi, respectiv, Ilie Niţă.

Preşedintele PNL Suceava a precizat că judeţul Suceava are patru candidaturi pentru Parlament la aceste alegeri în cadrul USL şi că se situează pe media naţională privind numărul de candidaturi.

Astfel, din cele 47 de filiale, un număr de 22 au sub patru candidaţi în alegerile parlamentare, un număr de 13 filiale au patru candidaţi, iar 12 filiale au mai mult de patru candidaţi la alegerile parlamentare.


Intră acum și în grupul de