Deputatul Ioan Balan: ”Romanii au nevoie de sanse, nu de pomenile electorale ale USL”


Intră acum și în grupul de

Voturile românilor din clasa de mijloc sunt ținta electorală a Alianței România Dreaptă (ARD) al alegerile parlamentare din acest an.

Secretarul general al organizației județene a PDL, deputatul Ioan Bălan, este convins că Alianța România Dreaptă (ARD) este singura forță politică a dreptei din România care va intra în lupta electorală în data de 9 decembrie.

Deputatul Ioan Bălan, care deține concomitent și funcția de secretar general adjunct la nivel național a partidului, a arătat că ARD s-a format pentru că România avea nevoie de o alianţă politică pro-europeană şi pro-democratică, hotărâtă să susţină puternic integrarea europeană a ţării şi să apere statul de drept în România.

”Forţele anti-europene şi anti-democratice au avansat puternic în România şi e nevoie de o opoziţie fermă faţă de ele”, susține Ioan Bălan., care a ținut să adauge că Alianţa România Dreaptă adună toate curentele politice importante ale dreptei de astăzi.

”În ARD se întâlnesc democraţi de centru-dreapta, se întâlnesc liberali, creştin-democraţi, conservatori. ARD reprezintă fără niciun fel de îndoială dreapta românească. ARD reprezintă azi ceea ce reprezenta Alianţa DA acum 10 ani de zile – democraţie, capitalism, cotă unică, reformă, justiţie corectă”, a explicat Ioan Bălan.

”ARD îşi propune să îndrepte lucrurile in România”

Parlamentarul democrat-liberal sucevean, care candideaza pentru al doilea mandat consecuttiv in colegiul 2 Suceava, pentru Camerea Deputatilor, este de părere că alegerile din data de 9 decembrie reprezintă înfruntarea tradiţională dintre stânga şi dreapta românească, între USL si ARD.

”E o confruntare între cei care vor dezvoltarea României şi cei care vor să o ţină pe loc sau s-o întoarcă în trecut. USL duce România pe un drum greşit, ARD îşi propune să îndrepte România”, a declarat deputatulIoan Bălan care consideră că baza politică a ARD este clasa de mijloc care trebuie să devină tot mai numeroasă si mai puternică.

”ARD consideră că românii din clasa de mijloc au nevoie de şanse, nu de pomeni. Românii din clasa de mijloc au nevoie de un stat care să facă ordine, să limiteze corupţia, să aducă cât mai multe reguli europene în România şi să-i lase pe cei harnici să prospere prin munca lor”, a mai spus Ioan Bălan.

Deputatul sucevean candidează în colegiul 2 Suceava, pentru Camera Deputaților, colegiu care cuprinde cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, orașul Salcea și comunele Adâncata, Ipotești, Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți.


Intră acum și în grupul de