Gavril Mirza si Tiberius Bradatan si-au lansat la Cajvana candidaturile pentru parlamentare (LIVE TEXT)


Intră acum și în grupul de

Cateva sute de persoane au participat la Cajvana, la lansarea lui Gavril Mirza si Tiberius Bradatan in cursa electorala pentru alegerile generale.

La lansare au participat Catalina Vartic (UNPR), Paul Rusu (PC), Marius Zmau (PNL), Catalin Nechifor (PSD) si Ovidiu Iane (Partidul Verzilor), Ovidiu Doroftei si Ilie Nita (PNL).

Virginel Iordache, vicepresedinte PSD Suceava: “Toti cei de la Cajvana au lasat la o parte orgoliile si s-au adunat azi aici pentru o cauza dreapta. Cajvana traieste un moment istoric, a fost aleasa centrul de lansare a candidatilor. Am dat un semnal pentru toti cei care nu aveau incredere ca va fi bine.”

Catalin Nechifor, presedintele Organizatiei Judetene Suceava a PSD: “Avem obligatia ca la Cajvana sa incepem ce avem de facut astfel incat candidatii sa va fie calauza in Parlament, acolo unde se face dreptate si legea. Am avut privilegiul sa cunosc un om care mi-a fost invatator in ale politicii si ale administratiei, fostul presedinte al CJ, senatorul si viitorul deputat Gavril Mirza. Am nevoie de ajutorul dvs. pentru ca domnul Mirza sa ma poata ajuta si el pe viitor. Am nevoie in Parlament de un om cu experienta, nascut in zona asta.

Avem responsabilitatea de a va asculta si a va spune ce vrem sa facem mai departe ca echipa sa fie acolo unde trebuie. De la PDL ce sa alegi? ARD? Ei ne-au ars la buzunare odata. Vor sa ne arda din nou? Nu le ajunge? Ilie, un traseist politic care ce mai vrea acum? Flutur si el un traseist politic ca multi din partidul lui Basescu. Suceava e plina de candidati la PDL care sunt traseisti si care vor tot timpul la ciolan.

Ilie si Flutur sunt colonei facuti cu Turcescu si Blaga, la ceas de noapte. Nu sunt oameni de politie sau armata, dar sunt colonei ca sa aiba parte pensie mare.

USL e pregatita sa guverneze asa cum trebuie. Avem planul facut in detaliu. Mai avem hopul din toamna si Dumnezeu va da intelepciune si curaj celor din USL. Noi suntem altfel. Pentru mine si echipa mea nu conteaza culoarea poltica a unui primar. Cat a fost Flutur presedinte, daca erai primar PSD, nu primeai un leu.”

Gavril Mirza, vicepresedinte PSD Suceava, senator PSD de Suceava: “Am vrut sa ne lansam la Cajvana pentru ca aici candidam. Mi s-a recomandat sa pornesc de acasa in batalia asta. Avem in vedere masuri care sa duca la stimularea economica. Premierul vine cu masura reducerii TVA la alimentele de baza. Vom da facilitati angajatorilor daca angajeaza tineri. Ne gandim la stimularea agriculturii care, daca va mai fi tratata ca pana acum, vom consuma de afara.

Dorim sa modernizam o serie de drumuri si nu putine sunt nevoile oamenilor din colegiu. Avem portiuni de sate fara curent. Asta ne va preocupa. Nu e menirea unui parlamentar sa faca aceste lucruri, dar e menirea lui sa tina legatura cu localitatile prin CJ ca sa rezolvam problemele oamenilor. Cacica vrea sa devina statiune turistica. In urma cu ani de zile, realizam drumul de la Partesti la Solonetul Nou si cu fonduri de la polonezi. Mi-a fost dat sa vad zilele trecute, ca pe Ilie il preocupa ca localitatea Cacica sa devina statiune. Daca il rogi sa mearga pana acolo nu nimereste.

Cunosc judetul foarte bine, iar colegiul acesta il cunosc precum casa mea. Il declar ca fiind casa mea, unde voi aduce tot ce trebuie pentru oamenii de aici. Va promit ca voi fi mereu alaturi de dvs. si ma voi lupta pentru rezolvarea doleantelor dvs. Cunosc oamenii de aici. Daca se inlatura furturile portocaliilor si ati vazut matrapazlacurile, o sa fie bani pentru pensii si medicamente. Nu va fi miere si lapte, dar va fi altfel. Sunt convins ca veti face diferenta intre omul locului si omul nascut pe malul Prutului. Pe ala s-ar putea sa nu il vedeti nici la vot.

Lasati fluturii sa zboare si pe Ilie sa se duca la locul sau de bastina. Gandul cel bun pe 9 decembrie! O sa fim zi de zi prin localitati si printre oameni.”

Tiberius Bradatan: “Locul acesta incepe sa imi fie tot mai drag. Eu ma trag dinspre Dragoiesti. Pentru mine este un moment de mare importanta. Am un vis! O tara in care vrajba sa dispara! Unde sa nu mai vedem incrancenare si lupte intre frati si rude pentru probleme de natura politica. Vrem sa va cerem sprijinul pentru a construi o tara a bunastarii si unde sa nu fie ura si manie. Guvernul USL a aratat in putin timp si cu putine resurse ca se poate. Sunt medic si ma alatur cu tineretea, experientei presedintelui Mirza. Stie foarte bine problemele dvs. A stat alaturi si va stie pe fiecare in parte. Vreau sa ii fiu invatacel lui Mirza si sa adun experienta si sa fac bine in continuare. Nu folosesc nimanui legi stufoase si interpretabile, vrem legi simple.

Va urez mintea cea buna si mana cea buna cand veti vota. Sa fiti alaturi de noi. Dumnezeu sa va ocroteasca si sa ocroteasca Romania!”

Ioan Stan, deputat PSD de Suceava: “Domnule Mirza, dvs. ati dorit sa veniti acasa, dar veti ramane in amintirea oamenilor din Colegiul Falticeni, unde ati fost senator.”

Marius Zmau: “Colegiul 3 este si pentru mine acasa. Parintii mei sunt de aici si cu drag va vor da votul. Parerea mea si nu doar a mea e ca dupa 9 decembrie, USL, care e cea mai mare constructie politica de dupa 1989, sa duca Romania, care a suferit 4 ani, intr-o stare de normalitate.”

Catalina Vartic, presedintele UNPR Suceava: “Aveti speranta si va imaginati ca oamenii din USL vor aduce o schimbare in aceste locuri. Vad asta in ochii dvs. Asteptarile dvs sunt f mari. Ii rog pe cei doi candidati sa nu va insele asteptarile. Patru ani s-a tot vorbit de multi bani, dar nimeni nu i-a prea vazut pana acum. Mirza e un om al faptelor.”


Intră acum și în grupul de