Ioan Balan si Gheorghe Flutur au continuat campania electorala “la firul ierbii” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Candidatul pentru un nou mandat de deputat în Colegiul 2 Suceava, Ioan Bălan, însoţit de Gheorghe Flutur, candidatul pentru un fotoliu de senator la alegerile din 9 decembrie, au continuat şi pe parcursul weekend-ului campania “la firul ierbii” în localitatea Lipoveni.

Căldura cu care cei doi candidaţi au fost primiţi de alegători şi şi-au spus păsurile a compensat frigul de afară iar pe lângă materialele electorale informative pe care fiecare dintre cei întâlniţi le-a primit, gospodinele au intrat şi în posesia unui şorţ de bucătărie care să le ajute în treburile casnice.

“După cum se poate vedea problemele sunt de tot felul, cum sunt obişnuit de altfel să mă confrunt şi la Cabinetul Parlamentar, de la probleme cu terenurile agricole şi revendicări până la drumuri, canalizări sau extinderea reţelelor de iluminat. Eu vreau să-i asigur pe locuitorii satului Lipoveni că aşa cum primarul a dovedit că este alături de ei nu numai cu vorba ci şi cu fapta prin proiectele pe care le-am dezvoltat împreună cred în parteneritaul nostru şi în viitorul mandat pentru rezolvarea celorlalte necazuri” a declarat Ioan Bălan.

Una dintre cele mai dese cereri primite de la săteni a fost realizarea unui drum asfaltat care să facă legătura direct între municipiul reşedinţă de judeţ şi satul Lipoveni, Ioan Bălan, asigurându-i pe locuitori că va depune toate eforturile pentru realizarea acestui lucru şi că va face loby şi pe lângă administraţia suceveană, cea care deţine 3,6 km din totalul drumului de peste 4 km, să se implice în acest proiect.

“Chiar dacă eu sunt nevoit să fac naveta între colegiile de depuaţi doarece colegiul de senator include trei de deputaţi ducem cu mare plăcere o campanie electorală la firul ierbii din poartă în poartă. Nu este prima dată când venim aici, am mai fost de fiecare dată când era nevoie de ajutoare, de drumuri sau poduri. Lipoveni este o localitate de minorităţi, de oameni muncitori pe care i-am respectat la fel ca pe români. Le-am cerut astăzi un vot pe 9 decembrie şi sunt convins că ni-l vor da pentru că au în continuare aşteptări mari de la noi în viitorul mandat şi încercăm să facem din această zonă, situată l-a o azvârlitură de băţ de Suceava, o localitate civilizată cu apă şi canalizare şi sper ca proiectele europene să ajungă şi aici” a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de