Nechifor: „Minciuna ce o serveste PDL, prin diversi candidati, arata ca incearca in continuare sa se agate de putere” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful administraţiei judeţene sucevene, Cătălin Nechifor, a declarat că nu poate lua acţiunea lui Gheorghe Flutur de strângere de semnături pentru ca Suceava să fie capitala Moldovei decât ca o manifestare din cadrul campaniei electorale. „E ziua Bucovinei şi tratez această acţiune într-o manieră civilizată. Stau cât mai departe de campania electorală”, a spus Nechifor care a precizat că după 9 decembrie situaţia va intra în normal şi atunci se va putea discuta tehnic şi profesionist acest subiect. „Dacă dorea cu adevărat ceea ce susţine acum, trebuia să facă demersul mai devreme, atunci când PDL vroia să desfiinţeze judeţele şi comunele sub cinci mii de locuitori”, a spus Nechifor.

El consideră că Gheorghe Flutur încearcă să manipuleze electoratul cu teme care nu se susţin, arătând că a liderul democrat-liberal a mai spus că din Suceava se vor muta universitatea, spitalul sau pădurile şi că a fost nevoie ca premierul Victor Ponta să vină aici şi să infirme toate aceste zvonuri. „Minciuna ce o serveşte PDL, prin diverşi candidaţi, inclusiv Traian Băsescu, arată că încearcă în continuare să se agaţe de putere şi le este greu cu statutul de partid de opoziţie”, a mai spus Nechifor


Intră acum și în grupul de