Gheorghe Flutur are solutii pentru locuitorii orasului Cajvana


Intră acum și în grupul de

Candidatul ARD pentru funcţia de senator pe Colegiul 2 Suceava, Gheorghe Flutur, a fost, în aceasta campanie electorală, de mai multe ori la Cajvana. Pe lânga mitingul electoral organizat la începutul campaniei, Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu locuitorii din Cajvana si pe străzile oraşului. El a arătat că problemelor acestora ţin şi de faptul că prin statutul de mic oraş, Cajvana nu a putut beneficia de finantare prin proiecte europene.

Alegătorii din Cajvana îl vor vota pe Gheorghe Flutur, ca fiind singurul candidat pe acest colegiu de Senat, care are solutii şi pentru oraşul lor. Gheorghe Flutur va iniţia modificarea legislaţiei în vigoare astfel încât şi micile oraşe, cum este şi Cajvana, dar cum mai sunt şi altele în judeţul Suceava (Salcea, Liteni, Dolhasca, Milişăuţi, Frasin, Broşteni , Vicovu de Sus) să poata accesa fonduri prin proiecte europene.

Candidatul ARD constată cu regret că, încă odată, USL-ul a fost nedrept cu Cajvana, atunci cand au blocat finanţarea prin PNDI şi investiţiile în utilităţile apă-canal. Gheorghe Flutur a declarat ca se va preocupa pentru crearea de locuri de muncă, pentru tinerii şi pentru femeile din Cajvana şi asigurarea condiţiilor pentru realizarea unor investiţii în zonă, ţinând cont şi de faptul că foarte mulţi locuitori din Cajvana sunt plecaţi la muncă în străinătate.


Intră acum și în grupul de