Contractul lui Marius Vatavu cu cetatenii din Colegiul 4


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

CONTRACTUL CU CETĂȚENII

De-a lungul campaniei electorale am prezentat Programul Politic „Siguranța zilei de mâine pentru tine” program ce are drept structură de rezistență 5 piloni: Pilonul I „Creșterea încrederii în instituțiile publice”, Pilonul II „Creșterea Gradului de siguranță în societate”, Pilonul III „Protecția veniturilor cetățenilor”, Pilonul IV ”Strategia pe termen scurt mediu și lung-direcția fundamentală a dezvoltării statului” si Pilonul V ”Creșterea gradului de libertate in societate”.

Pe lângă programul politic fiecare candidat are, în opinia mea, obligația să prezinte public angajamentul față de zonă, față de cetățenii ei. Am gândit acest angajament ca un contract cu cetățenii din Zona Vicov-Rădăuți-Siret. Am văzut de-a lungul experienței mele politice că au mai încercat și alți politicieni dar a fost înfăptuit mai mult declarativ. De aceea, astăzi va intra în fiecare gospodărie „CONTRACTUL CU COLEGIUL 4 SENATVICOV RĂDĂUȚI SIRET”, alături de o scurtă prezentare a candidatului.

Acest contract care este conceput pe 5 puncte prezintă în fapt legământul meu de onestitate față de oamenii acestui ținut, al cărui parte sunt. De altfel sunt și singurele mele promisiuni din această campanie, și fiind promisiuni de caracter o să pot să mă achit de ele cu multă responsabilitate indiferent de cine guvernează, indiferent de an, lună și conjuncturi neprietenoase. Continui cu cele 5 puncte:

1) Voi fi apropiat de oamenii din colegiu- mă refer aici la faptul că o dată pe semestru pot fi în fiecare localitate din colegiu.
2) Nu voi leza interesul cetățenilor – nu voi vota proiecte de lege care vor aduce atingere interesului zonei și al cetățenilor indeferent de formatiunea politică inițiatoare.
3) Nu voi trăda electoratul care m-a ales – nu voi schimba orientarea politică deoarece față de electoratul care mă alege am o dublă datorie.
4) Voi sprijini proiectele de dezvolatare ale infrastructurii – voi sprijini orice proiect care va dezvolta zona.
5) Voi promova proiecte care să ducă la creștereea numărului de locuri de muncă – voi vota orice proeict care va duce la creșterea locurilor de muncă și nu va dăuna zonei.

Candidat Senat Vicov-Radauti-Siret,

Marius Vatatu


Intră acum și în grupul de