Deputatul Ovidiu Iane: „Nu am venit in Parlament pentru a avea anumite facilitati, pe spatele romanilor”


Intră acum și în grupul de

Numărul foarte mare de senatori şi deputaţi provoacă deja primele probleme în Parlament. Potrivit Libertatea.ro, pentru că nu există bani suficienţi pentru maşini noi, aleşii ar putea fi nevoiţi să-şi folosească autoturismele personale.

Cu toate că nu au bani de cheltuială, aleşii nu au renunţat la cazarea de lux în hoteluri de 5 stele şi nici nu le surâde ideea de a merge cu vechile maşini din garajul Parlamentului. Sursa citată precizează că în aceste condiţii, deputatul PSD de Suceava, Ovidiu Iane, le cere conducerilor celor două Camere ale Parlamentului să adopte o hotărâre, pentru ca senatorii şi deputaţii care au maşini personale să nu mai primească autoturisme de serviciu. “Nu am venit în Parlament pentru a avea anumite facilităţi, pe spatele românilor. Vreau să cred că nici un coleg de-al meu nu a avut ca ţintă beneficiile calităţii de deputat sau senator, ci a venit cu gândul de a face ceva pentru cei care l-au ales. De aceea, eu cer conducerilor celor două Camere ca nici un parlamentar care posedă maşină personală să nu beneficieze de cea de serviciu. În acest fel se va face şi economie la bugetul Parlamentului şi vor putea beneficia de maşini cei care nu au”, a declarat Iane.

ovidiu iane 1

În acest an, cu toate că sunt mai mulţi, atât senatorii, cât şi deputaţii au la dispoziţie un buget diminuat care, conform unor surse, le-ar ajunge doar până în luna august a acestui an, mai arată Libertatea.ro.


Intră acum și în grupul de