Biroul Local al PNL Campulung Moldovenesc s-a dizolvat. Liberalii se pregatesc de alegeri


Intră acum și în grupul de

11 din cei 15 membri ai Biroului Permanent Local al PNL Câmpulung Moldovenesc şi-au dat demisia, iar Biroul a fost de drept dizolvat asteptându-se numirea unui preşedinte interimar  şi a unui nou Birou Interimar. Demisiile, printre care se numără şi cea a primarului orașului, Mihăiță Negură, au fost depuse după ce în oraș au început să circule, pe diverse canale, dar neconfirmate, o serie de zvonuri cu presupuse activități de natură a prejudicia imaginea președintelui organizației, Nicolai Vranău. Acesta din urmă s-a autosuspendat din funcţie până când lucrurile se vor fi clarificat de organele abilitate.

mihaita neguraCu toate acestea, membrii BPL au plusat şi au demisionat motiv pentru care liderul PNL, Alexandru Băișanu, va trebui să numească un președinte interimar şi un Birou care să asigure funcționarea partidului până la organizarea de alegeri interne, lucru ce ar trebui să se petreacă în cel mai scurt timp.

Mihăiță Negură, care a intrat în PNL după ce a ”trădat” PDL în primăvara anului trecut, a refuzat să spună dacă va candida sau nu pentru funcția de președinte al organizației municipale și nici nu l-a apărat în vreun fel pe președintele autosuspendat, Nicolai Vranău.

Surse din partid susţin că acţiunile din ultima perioadă din interiorul organizaţiei PNL Câmpulung Moldovenesc sunt coordonate de noul deputat liberal al zonei, Radu Surugiu, care doreşte să-şi fidelizeze organizaţiile din colegiu şi să preia conducerea zonei.

Şi toate astea se fac în paralel cu șubrezirea autorităţii preşedintelui organizaţiei judeţene, Alexandru Băișanu, în conditiile în care Radu Surugiu e secretar general adjunct al conducerii centrale a PNL.


Intră acum și în grupul de