Alexandru BAISANU cere Politiei sa faca lumina in cazul Nicolai Vranau


Intră acum și în grupul de
Preşedintele organizatiei judetene a PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat luni seara, că la sugestia sa, preşedintele organizaţiei din Câmpulung Moldovenesc, Nicolai Vranău, s-a suspendat din funcţie până când se vor clarifica acuzaţiile aduse la adresa sa.
„Vom vedea dacă acuzaţiile ce i se aduc sunt şi probate. Nu putem acuza un om fără probe, mai ales că e unul dintre oamenii cu o situaţie materială care nu i-ar fi favorizat un astfel de comportament”, a explicat Băişanu.
pnl delegatia permanenta
El a subliniat că dacă acuzaţiile la adresa preşedintelui PNL Câmpulung Moldovenesc se confirmă, acesta nu va mai reprezenta PNL, dar dacă acuzaţiile sunt nereale cei care l-au defăimat vor pleca ei din PNL.
„Ca preşedinte al organizaţiei nu tolerez membri care fură din magazine, dar nici zvonuri prin care se defăimează membri ai partidului care fac parte din anumite jocuri de putere”, a spus preşedintele PNL Suceava.
El a menţionat că va solicita Poliţiei un punct de vedere privind acuzaţiile ce i se aduc preşedintelui PNL Câmpulung Moldovenesc.
Membrii conducerii PNL Câmpulung Moldovenesc vor ca preşedintele organizaţiei să demisioneze întrucât în oraş au apărut informaţii că acesta ar fi fost prins în timp ce ar fi furat brelocuri dintr-un magazin.

Intră acum și în grupul de