Ponta refuza „pe surse” secretarii de stat ai PNL. Printre ei si suceveanul Gelu Puiu nominalizat la „Paduri”


Intră acum și în grupul de

PNL şi PC i-au pus lui Ponta pe masă 30 de nume de secretari de stat. Jumătate dintre ei urmau să fie transferaţi din guvernul Ponta I, păstrându-şi posturile şi atribuţiile. Reorganizarea ministerelor şi schimbarea denumirii lor a făcut însă ca în cele mai multe cazuri pentru definitivarea numirii pe noul val aceştia să trebuiască eliberaţi din funcţie şi desemnaţi din nou , infomează gandul.info.

victor ponta 2

Pe lista de aşteptare sunt însă în continuare jumătate din cei 12 secretari de stat noi propuşi de PNL pe 14 ianuarie.  Este cazul lui Manuel Donescu (Economie), fost consilier personal al ministrului Varujan Vosganian, intrat în conflict deschis cu Victor Ponta, al fostului PDL-ist Ionuţ Iuga (Ape) şi al lui Gelu Puiu (Păduri), învinuit într-un scandal legat de un accident rutier şi fiul fostului şef al fabricii de cherestea Moldoviţa, care a fost în portofoliul de afaceri al fraţilor Hayssam, arată sursa citată.

Contactat de Gândul, premierul a expediat scurt subiectul. „Sunt nişte probleme la miniştrii delegaţi. O să-i numesc”, a spus Victor Ponta, fără a avansa vreun termen.


Intră acum și în grupul de