Conducere noua la PNDC Suceava. Vezi care vor fi primele masuri luate


Intră acum și în grupul de

În urma rezultatelor slabe obtinute la alegerile din anul 2012, Partidul National Democrat Crestin a decis ca toata conducerea PNDC din Organizatia Judeteana Suceava sa fie schimbata. Potrivit unui comunicat de presă remis de organizaţia judeţeană a formaţiunii politice, Ovidiu-Stelian Nastase este noul presedinte interimar al Organizatiei Judetene PNDC, iar Lucia Teodorascu este noul presedinte al Organizatiei Municipale.

„Noua conducere a PNDC Suceava isi propune sa reorganizeze in cel mai scurt timp toate filialele pentru ca partidul sa fie pregatit pentru alegerile europarlamentare din anul 2014. Una din principalele masuri care vor fi luate de catre noua conducere va fi excluderea din cadrul PNDC Suceava membrii care nu au demonstrat loialitate si care au fraternizat cu adversarii politici la alegerile din 2012. Organizatiile care nu au depus listele cu candidati pentru a participa la alegerile locale vor fi desfiintate, iar in locul lor vor fi numite conduceri  interimare.

Noul  presedinte interimar al Organizatiei Judetene PNDC Suceava , dl Nastase Ovidiu-Stelian a primit de la conducerea centrala a partidului sarcina de a reorganiza activitatea politica in filialele PNDC de pe raza judetului Suceava”, se arată în comunicatul de presă, în care se mai precizează că începand cu luna martie 2013, PNDC Suceava va organiza sedinte in noul sediu, din strada Petru Rares, din municipiul Suceava, unde sunt invitati sa participe membrii si simpatizantii partidului.


Intră acum și în grupul de