Elena Udrea viseaza din nou PDL la guvernare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL Elena Udrea a acuzat PNL că încearcă acum desfiinţarea PDL prin preluarea democrat-liberalilor ”la bucată” la fel cum a încercat PSD în 2003, în perioada când partidul era condus de Adrian Năstase.

Elena Udrea a spus în faţa membrilor PDL Suceava, reuniti pentru prezentarea moţiunii cu care deputatul doreşte să câştige preşedinţia PDL, că există zvonuri privind un mare proiect de dreapta care înseamnă topirea PDL în PNL.

„Eu sper că zvonurile nu sunt adevărate, dar în mintea multora există această idee, că nu au nici un viitor cu PDL şi că cel mai bine e să fugă cu toţii la partidul lui Antonescu”, a declarat Udrea.

Ea a adăugat că oferta PDL privind o alianţă cu PNL a primit un răspuns categoric de la Crin Antonescu care a spus „pas” şi că liberalii nu se gândesc la o asemenea alianţă până în 2016 când va fi un singur partid de dreapta, PNL.

„Ce înseamnă asta? Că planul lor este ca PDL să dispară în PNL? Să se topească în PNL? Să ne ducem cu toţii, la bucată, unul câte unul în PNL? A mai vrut asta în 2003 şi Adrian Năstase când îşi propunea, la Snagov, să desfiinţeze PD. Din nou un partid nedemocratic, cum este astăzi PNL, face ce a făcut atunci PSD. Îşi propune acum, când partidul nostru este slăbit, să-l facă să dispară pentru că ştiu că dacă partidul îşi revine din nou au o soartă grea pe eşicherul politic de dreapta românesc”, a mai spus Elena Udrea.

Ea a arătat că pentru a nu avea o concurenţă reală, speranţa PNL este să preia, la bucată, PDL.

“Eu nu cred că partidul acesta, care are victoria în sânge, care are o istorie de succese, de luptă cu Iliescu, cu Năstase, nu cu diletanţii aceştia politici, Ponta şi Antonescu, nu cred că acest partid este în situaţia de a se topi în PNL. PDL este cel mai puternic partid de dreapta din România şi orice proiect politic trebuie să se construiască în jurul PDL”, a mai declarat Elena Udrea, care a atras atentia ca orice alinata viitoare de guvernare trebuie sa aiba ca principal partid PDL.


Intră acum și în grupul de