Orest Onofrei – surprins de mesajul de adio al presedintelui T. Basescu


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele Organizației judetene a PDL Suceava, Orest Onofrei, și-a exprimat speranța că tot ce s/a întîmplat la alegerile din partid nu este parte a unui plan pus la cale de anumite persoane din PDL. Onofrei a spus la puțin timp după anunțarea rezultatelor că are încredere că organizarea Convenţiei Naţionale a PDL nu a fost doar pretextul unei grupări din partid pentru a pune în practică un plan dinainte stabilit şi consideră că PDL poate dovedi acum „unitate prin diversitate”.

„Vreau să cred că organizarea Convenţiei Naţionale nu a fost pretextul pentru a fi pus în practică un plan dinainte stabilit. Sper să fie doar o coincidenţă că cei care, în timpul campaniei interne, vorbeau despre riscul scindării să fie cei care lansează acum semnale că se vrea aşa ceva”, a declarat prim-vicepreședintele PDL Suceava.

Elena Udrea, Boc, Onofrei

Liderul democrat/liberal sucevean a mai spus că reprezentanţii celor trei moţiuni prezentate în cadrul Convenţiei Naţionale pot fi parte a aceluiaşi partid mai ales că reprezintă generaţii diferite, strategii diferite şi proiecte diferite.

„PDL poate să facă dovada a ceea ce înseamnă unitate în diversitate”, a explicat Orest Onofrei.

El a subliniat că principalul obiectiv al PDL în perioada următoare este să convingă poporul român să-i fie partener pentru preluarea guvernării ţării, iar pentru asta PDL trebuie să-şi recunoască greşelile, să mulţumească poporului că a suportat măsurile de austeritate şi să comunice mai clar şi mai bine soluţiile pe care le propune pentru depăşirea crizei.

Onofrei a mai spus că este surprins de mesajul preşedintelui Traian Băsescu după Convenţia Naţională.

„Am fost surprins de mesajul preşedintelui cu atât mai mult cu cât la Convenţia Naţională a fost primit cu foarte mare simpatie şi respect de toţi delegaţii. Faptul că partidul a fost întotdeauna în proiectele preşedintelui Traian Băsescu, la candidaturile lui atât la Primăria Capitalei şi la Preşedinţia României, dar şi la referendumurile de suspendare, nu l-a tras în jos, ca pietrele de moară, ci l-au ajutat să câştige toate bătăliile electorale la care a participat”, a mai spus la final Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de