VERZII doresc micsorarea pragului electoral pentru alegerile europarlamentare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Partidului Verde, deputatul Remus Cernea, a anunţat, sâmbătă, într-o conferință de presă susținută la Suceava, că formaţiunea sa politică va iniţia un proiect de modificare a legii alegerilor europarlamentare astfel încât pragul electoral să fie egal cu coeficientul electoral, de 3,12 %, pragul electoral fiind in momentul de față de 5 %.

 

Remus Cernea a mai declarat că Partidul Verde îşi propune să obţină cel puţin un mandat de europarlamentar în urma alegerilor pentru Parlamentul European din 2014.

Remus Cernea a participat, sâmbătă, la şedinţa Biroului Permanent Naţional al Partidului Verde care s-a desfăşurat la Suceava.

El a spus că în cadrul şedinţei s-a discutat despre mobilizarea în vederea alegerilor europarlamentare precizând că la alegerile din 2014 pentru Parlamentul European, Partidul Verzilor europeni va avea o campanie electorală comună pentru toate ţările membre.

Cernea a explicat că verzii europeni vor promova în toate ţările un set de teme comune din programul electoral, dar campania va conţine şi teme specifice fiecărei ţări.

El a mai spus că va fi candidat al Partidului Verde pentru Parlamentul European, dar nu pe un loc eligibil.

 


Intră acum și în grupul de