Senatorul Ovidiu DONTU a fost ales presedinte executiv al PSD Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Senatorul de Fălticeni, Ovidiu Donţu a fost ales, sâmbătă, preşedinte executiv al organizaţiei judeţene PSD Suceava în cadrul şedinţei Consiliului judeţean unde au mai fost aleşi vicepreşedinţii, secretarul executiv şi trezorierul organizaţiei judetene a social-democratilor.

În cadrul şedinţei de alegeri din Consiliul judeţean al PSD Suceava senatorul Ovidiu Donţu a fost ales preşedinte executiv al organizaţiei, senatorul Neculai Bereanu şi deputaţii Gavril Mîrza, Ioan Stan şi Eugen Uricec au fost aleşi vicepreşedinţi, iar Lorand Ercse şi-a păstrat funcţia de secretar executiv.

Din cele 11 funcţii de vicepreşedinte din cadrul PSD Suceava, zece au fost arondate pe colegiile electorale de deputaţi, iar unde au fost înscrise mai multe candidaturi desemnarea s-a făcut în urma votului reprezentanţilor organizaţiilor din colegiile respective.

Singurul colegiu unde au existat iesiri la rampă ale candidatilor, Colegiul 8, a fost cel in care au candidat Dan Ioan Cunir și Gheorghe Iacob.

Dan Cușnir a sustinut un discurs in fata membrilor CJ Suceava a PSD in care a explicat ca dorește să aceeadă in funcție de conducere pentru că uremează două campanii eectorale foarte grele in care este nevoie de forțe proaspete.

Vă mulţumesc vouă tuturor care aţi rezistat în opoziţie pentru că din 2010 avem o abordare corectă, în faţă, în acest partid.  Când suntem împreună suntem puternici, cu cât vom fi mai des împreună cu atât vom fi mai puternici. Am să vă respect votul pentur că vă respect pe voi. Şi încă o dată vă mulţumesc că există competiţie pe Colegiul 8. Ce blestem o fi pe Colegiul 3 unde candidează Gavril Mîrza împotriva lui Mîrza Gavril, şi are emoţii ?!”, a spus Dan Cușnir.

Dan Cușnir a reușit la vot să îl surclaseze pe dl Iacob.

După alegerea vicepreşedinţilor din fiecare colegiu electoral aceştia au fost confirmaţi de Consiliul judeţean al PSD Suceava care a votat şi al 11-lea vicepreşedinte, consilierul judeţean Constantin Boliacu, care a avut trei contracandidaţi.

Au mai fost aleşi vicepreşedinţi Tiberius Brădăţan, Neculai Bosancu, Nistor Tătar, Vasile Rusu,  şi Roman Boca.

Trezorier al organizaţiei judeţene a partidului este consilierul preşedintelui CJ Suceava, Doru Sârghi.

La funcţia de preşedinte executiv al PSD Suceava a fost înscrisă doar candidatura lui Ovidiu  Donţu. El este şi preşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava.

„Am încheiat astăzi alegerile interne pe plan judeţean urmând ca săptămâna viitoare la Congresul PSD să definitivăm componenţa naţională. Vrem, de asemenea, să punem toate energiile pentru dezvoltarea proiectelor comunităţilor locale şi implementarea programului de guvernare asumat de USL”, a declarat Ovidiu Donţu.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a fost reales preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri care s-a desfăşurat în urmă cu două săptămâni.


Intră acum și în grupul de