111 pentru un vicepresedinte sucevean la nivel national


Intră acum și în grupul de

Aceasta este misiunea celor 111 delegati ai PSD Suceava la Congresul partidului, care va avea loc la finele acestei săptămâni, la București și unde actualul președinte al PSD, premierul Victor Ponta, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat.

Social-democrații suceveni merg la București și pentru a-l susține pe Victor Ponta, dar și pentru a încerca să îl ”facă” vicepreședinte la nivel național pe deputatul de Suceava, Eugen Bejinariu.

ovidiu dontu 1

Președintele executiv ales (pentru a doua oara consecutiv) al organizației județene Suceava a PSD, senatorul Ovidiu Donțu, a declarat că ”mergem la Congres cu gândul de a-l susține pe Victor Ponta la un nou mandat de președinte și asta pentru a putea continua ce a început pentru partid. De asemenea, mergem să susținem echipa Dragnea – Dolineaschi și ca deputatul nostru, Eugen Bejinariu să devină vicepreședinte, urmând ca pentru președintele organizației județene Suceava, Cătălin Nechifor, să susținem realizarea marilor investiții din județ: șoseaua de centură a Sucevei, Aeroportul, Spitalul din Fălticeni și proiectele comunităților locale”.

Senatorul sucevean a explicat că pentru celelalte funcții din conducerea centrală, fiecare delagat are libertatea de a vota după cum va considera de cuviință. Liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a renunţat să candideze pentru funcţia de vicepreşedinte regional cu primarul Iaşiului, Gheorghe Nechita.


Intră acum și în grupul de