Deputatul de Suceava Eugen Bejinariu ales vicepresedinte national al PSD


Intră acum și în grupul de

Deputatul de Suceava, Eugen Bejinariu a fost ales, sâmbătă, cu peste 2.500 de voturi in functia de vicepreşedinte naţional al PSD.

Eugen Bejinariu este primul sucevean care accede la o funcţie de vicepreşedinte naţional al Partidului Social Democrat. El este in acelasi timp şi secretar executiv al organizaţiei PSD Bucureşti.

bejenariu ponta nastase

Cei 111 delegaţi ai organizaţiei PSD Suceava au avut ca mandat expres să-l voteze pe deputatul Eugen Bejinariu pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului.

În funcţie de voturile primite la Congres, Eugen Bejinariu s-a situat pe locul şapte în ierarhia naţională după Victor Ponta-preşedinte, Liviu Dragnea-preşedinte executiv, Nicolae Bănicioiu-vicepreşedinte, Marian Vanghelie-vicepreşedinte, Titus Corlăţean-vicepreşedinte şi Dan Nica-vicepreşedinte.

În ceea ce priveşte clasamentul vicepreşedinţilor naţionali, Bejinariu a ocupat locul cinci.

Astfel, pe primul loc pe lista vicepreşedinţilor naţionali a fost votat, Nicolae Bănicioiu, cu 3616 voturi, urmat de Marian Vanghelie cu 2864 voturi, Titus Corlăţean, care a fost votat de 2.625 delegaţi şi Dan Nica cu 2.620 voturi.

Eugen Bejinariu a fost votat de 2.544 delegaţi.

El a fost urmat de Constantin Niţă – 2.516, Dan Şova – 2.451, Ion Călinoiu – 2.421.

Pentru cele opt locuri de vicepreşedinţi naţionali ai PSD au candidat 12 membri PSD, Bunea Stancu, Adrian Duicu, Cristi Rizea şi Ion Prioteasa ratând obţinerea acestei funcţii.

 


Intră acum și în grupul de